mailingDigitale nieuwsbrieven worden goed gelezen. Op een snelle manier kan de ontvanger informatie opnemen. Via een link is het mogelijk om meteen te reageren op een oproep, actie of vraag. Into M verzorgt voor uw bedrijf een aantal mailings per jaar. Prettig leesbare nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen.

Into M verstuurt tien nieuwsbrieven per jaar. Deze nieuwsbrieven kunnen zijn toegespitst op uw bedrijf. Bijvoorbeeld over uw kantoor, uw dienstverlening, producten die u aanbiedt of een uitnodiging voor een netwerkactiviteit als een wijnproeverij. Dat bepaalt u zelf. Heeft u geen inspiratie, dan verzorgt Into M voor u de inhoud. De onderwerpen variëren van nice-to-know tot need-to-know. Kortom: informatief en ontspannend. Maar ook zodanig geschreven dat de inhoud ook bij de ‘scannende’ lezer blijft hangen.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om incidentele nieuwsbrieven te versturen. Denkt u hierbij aan een verjaardag mail, een paas mail, een valentijn mail of een mail rond een bepaald evenement. Wilt u uw data verrijken? Ook hier kan Into M u met gerichte mail acties van dienst zijn.

Bekijk ook onze ander M-blox: Social Media, Speciale nieuwsbrieven en Marketingondersteuning 

Documenten

NIEUWSBRIEF

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                    

Go to top