De kerst staat weer voor de deur. Na een bewogen jaar kijken veel mensen extra uit naar de (digitale) gezelligheid tijdens de donkere dagen. Een mooi moment om je klanten te laten weten dat je aan ze denkt.

In de komende nieuwsbrief zullen wij aandacht besteden aan de komende feestdagen.

Beide nieuwsbrieven

We plaatsen een extra artikel met een (kerst)groet in beide nieuwsbrieven, zowel de zakelijke als de consumenten nieuwsbrief. Dit artikel komt bovenaan de nieuwsbrief te staan. Hierin wensen we de lezers fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021.

Voor klanten en relaties is het extra leuk als zij een gepersonaliseerd artikel lezen van hun vertrouwende kantoor. Je kunt het artikel personaliseren met een eigen tekst of afbeelding, bijvoorbeeld van de medewerkers. Wil je het artikel in de nieuwsbrief personaliseren? Geef het aan ons door en wij passen het voor je aan.

Kerstgroet

Daarnaast kun je een aparte kerstgroet laten versturen door Into M. Deze verzenden we los van de nieuwsbrief. Je kunt dit bericht helemaal zelf vormgeven. Wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

Documenten

NIEUWSBRIEF

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                    

Go to top