Een nieuw jaar, tijd voor een klein verandering! De opmaak van de standaard artikelen in de nieuwsbrief verandert vanaf januari, dit geldt zowel voor de zakelijke als voor de particuliere nieuwsbrief.

Het gaat vooral om de introductie van een artikel.

Prikkelen

Op dit moment is de introductie in de nieuwsbrief precies hetzelfde als de introductie van het artikel na de doorklik. Hierdoor krijgen lezers de eerste paar zinnen van een artikel twee keer te zien. Vanaf nu is de introductie in de nieuwsbrief iets anders dan de introductie van het artikel zelf.

Hierdoor verrassen we lezers meer als zij de artikelen lezen. Het triggert om verder te lezen omdat zij steeds van nieuwe informatie voorzien worden. De tekst is op deze manier prikkelender, wat ervoor kan zorgen dat lezers langer bij een artikel blijven hangen.

Eigen artikelen

Deze verandering geldt alleen voor de standaard artikelen in de nieuwsbrief die door Into M verzorgd worden. De opmaak van de eigen artikelen blijft zoals je gewend bent. We zetten dan de eerste regels van het artikel als introductie in de nieuwsbrief. Daarna kunnen lezers verder klikken bij ‘lees meer’. Mocht je voor je eigen artikelen ook een aparte introductie willen? Lever die dan zelf aan bij het artikel en geef duidelijk aan dat dit de introductie voor in de nieuwsbrief is.

Mochten er vragen zijn, laat het gerust aan ons weten.

Documenten

NIEUWSBRIEF

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                    

Go to top