Voor velen is het inmiddels vaste prik: in de nieuwsbrief van december plaatsen we een extra artikel met een kerstwens. Dit is het eerste artikel in de nieuwsbrief. Het is een leuke en laagdrempelige manier om extra onder de aandacht te komen bij klanten en relaties. Je kunt hen bedanken voor het afgelopen jaar en aangeven dat je in het nieuwe jaar weer voor hen klaarstaat.

Op 14 december versturen we de consumentennieuwsbrief. Hierin wensen we de lezers fijne feestdagen. De zakelijke nieuwsbrief verzenden we op 4 januari. Hierin wensen we lezers een mooi 2024.

Eigen invulling

Wil jij de kerstwens personaliseren? Dat kan! Je kunt een compleet eigen tekst aanleveren. Hierin kun je bijvoorbeeld de belangrijkste mijlpalen van het afgelopen jaar en je plannen voor het komende jaar beschrijven. Je kunt de kerstwens ook persoonlijker maken door de namen van je teamleden toe te voegen.

Naast de tekst is het natuurlijk ook leuk om een persoonlijke foto toe te voegen aan de kerstgroet. Denk bijvoorbeeld aan een leuke teamfoto in kerstsferen. Het geeft de kerstgroet een persoonlijke noot en dat waarderen klanten vaak enorm.

Wil jij een wijziging aanbrengen in het kerstartikel? Geef dit dan op tijd aan ons door. Voor de particuliere nieuwsbrief kun je wijzigingen doorgeven tot 8 december. Voor de zakelijke nieuwsbrief tot 29 december.

Aparte kerstgroet

Naast of in plaats van het berichtje in de nieuwsbrief, is het ook mogelijk om een losse kerstgroet te versturen. Deze versturen we op een door jou gekozen moment in een aparte mail. Het is een mooie manier om een persoonlijke boodschap naar je klanten en relaties te versturen. Je kunt je kerstgroet helemaal zelf vormgeven.

Lukt het niet om dit voor de kerst nog te regelen? Dan kun je ook altijd kiezen voor een nieuwjaarsgroet. Het effect blijft hetzelfde.

Wil je weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »