Een goed marketing- en communicatieplan is de basis voor succesvol ondernemen. Wij hebben de professionals en expertise in huis om deze plannen vorm te geven voor jouw bedrijf. Geen standaardmodel, maar een op maat gesneden plan. Dat kunnen we realiseren omdat we jouw markt goed kennen, weten waar je kansen liggen en de juiste marketing- en communicatietools inzetten, zodat jouw inspanningen worden beloond met betere bedrijfsresultaten.

intom marketing m blox

Vormgeving en tekst

Websites, nieuwsbrieven, persberichten, folders en (online) magazines. Het zijn belangrijke middelen om met jouw (potentiële) klant te communiceren. Alle uitingen moeten leesbaar zijn, enthousiasmeren en informatief zijn. Dat gaat verder dan fraaie vormgeving en passend binnen de huisstijl. Het moet ook helder en duidelijk geschreven zijn. Of het nu op papier is of op internet. Met onze diensten zorgen we voor betrouwbare en efficiënte communicatie.


 

Bekijk ook onze andere M-blox:

Social media Adverteren op social media Mailings

Nieuws

Threads is de veelbelovende vervanger van X

Threads is een veelbelovend nieuw social media platform. Het heeft qua uiterlijk en gebruiksgemak veel weg van X, het voormalige Twitter. Met dat platform gaat het al lange tijd minder goed. Meta besloot een vervanger te maken, dat werd Threads. Lees meer »

Jouw bedrijf makkelijk vindbaar via Google? Zo regel je dat!

Even Googlen, we doen het bijna automatisch wanneer we op zoek zijn naar informatie. Er is ontzettend veel informatie online beschikbaar en dat is handig. Zoek je naar een fietsenmaker in de buurt, dan voorziet Google je van een lijstje met bedrijven. Ook jouw bedrijf is waarschijnlijk aan Google toegevoegd. Vaak gaat dit automatisch, bijvoorbeeld omdat een bedrijf ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Lees meer »

Aanpassingen in de artikelen

De digitale wereld van marketing en communicatie verandert snel. Daarom zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Vanaf deze maand gaan we twee wijzigingen doorvoeren met betrekking tot de artikelen op de website intonieuws.nl (waar de artikelen voor de nieuwsbrief te vinden zijn). Lees meer »

Dit is het begin van een betere nachtrust

Het werk gaat altijd door, zeker nu we veel remote kunnen werken. Nog even iets afmaken voordat je naar huis gaat, in de avond nog snel een presentatie checken of toch nog een mailtje beantwoorden. Voor sommige mensen leidt dit drukke werkleven tot stressklachten. Lees meer »

De zin en onzin van kantoortaal

Als het aankomt op kantoortaal, zijn er twee kampen. De voorstanders zien het als een effectieve en professionele manier van communiceren. De tegenstanders zien vooral nikszeggende en ingewikkelde termen voor alledaagse taken. Lees meer »

Beveilig je social media simpel en snel

Linkjes met berichten als: ‘Ben jij het op dit filmpje’ of ‘je hebt een prijs gewonnen’. Veel mensen ontvangen dergelijke berichten regelmatig. Klik je op de link, dan kunnen hackers achter persoonlijke informatie komen. Onder andere de wachtwoorden van social media-accounts zijn erg gewild door hackers. Lees meer »

Afwezig met kerst? Denk aan een leuke out-of-office-mail

Voordat we kunnen genieten van het kerstdiner, moeten er vaak nog stapels taken afgerond worden. Heb je eindelijk alles afgerond, dan wil je lekker gaan genieten van je welverdiende vakantie. Toch is er nog één belangrijke taak: een goede out-of-office-mail. Lees meer »

Een extra artikel rond de feestdagen

Voor velen is het inmiddels vaste prik: in de nieuwsbrief van december plaatsen we een extra artikel met een kerstwens. Dit is het eerste artikel in de nieuwsbrief. Het is een leuke en laagdrempelige manier om extra onder de aandacht te komen bij klanten en relaties. Je kunt hen bedanken voor het afgelopen jaar en aangeven dat je in het nieuwe jaar weer voor hen klaarstaat. Lees meer »

Een kerstgroet; daarmee maak je het verschil

Met een kerstgroet of nieuwjaarswens tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het is een fijne manier om je waardering te tonen aan je klanten en relaties. Lees meer »