Een goed marketing- en communicatieplan is de basis voor succesvol ondernemen. Wij hebben de professionals en expertise in huis om deze plannen vorm te geven voor jouw bedrijf. Geen standaardmodel, maar een op maat gesneden plan. Dat kunnen we realiseren omdat we jouw markt goed kennen, weten waar je kansen liggen en de juiste marketing- en communicatietools inzetten, zodat jouw inspanningen worden beloond met betere bedrijfsresultaten.

intom marketing m blox

Vormgeving en tekst

Websites, nieuwsbrieven, persberichten, folders en (online) magazines. Het zijn belangrijke middelen om met jouw (potentiële) klant te communiceren. Alle uitingen moeten leesbaar zijn, enthousiasmeren en informatief zijn. Dat gaat verder dan fraaie vormgeving en passend binnen de huisstijl. Het moet ook helder en duidelijk geschreven zijn. Of het nu op papier is of op internet. Met onze diensten zorgen we voor betrouwbare en efficiënte communicatie.


 

Bekijk ook onze andere M-blox:

Social media Adverteren op social media Mailings

Nieuws

Zo maak je een goede én leuke out-of-office-mail

De zomervakantie komt eraan! Kijk jij ook al uit naar een paar weken genieten van de zon en de heerlijke zomeravonden met vrienden of familie? Even niet aan het werk denken. Maar voor het zover is, moet je nog wel zorgen voor een goede out-of-office-mail. Lees meer »

Een vrolijke vakantiemail

Vakantie zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Even het werk en de dagelijkse taken loslaten en heerlijk genieten van de zon. Dat geeft ook ruimte om na te denken. Hoe ging het eerste half jaar van 2024? En wat zijn de plannen voor de komende maanden? Lees meer »

Het is Wereld Drop Dag; wie trakteer jij?

Op 12 april is het zover: Wereld Drop Dag. Ze verzinnen tegenwoordig ook overal een nationale of internationale dag voor. Wereld Drop Dag is een uitgelezen moment om je collega’s, vrienden of familie eens te trakteren op dit heerlijke snoepgoed. Lees meer »

De kracht van afbeeldingen

Mensen worden online overladen met informatie. Alles lezen is onmogelijk, daarom maakt ons brein – soms bewust, maar vaak ook onbewust – een selectie. De afbeelding is een belangrijke factor waarop mensen beslissen een artikel wel of niet te lezen. Dat maakt de afbeelding een waardevol onderdeel van het artikel. Lees meer »

Stijgend aantal zzp’ers biedt kansen

Het aantal zelfstandigen zonder personeel is de afgelopen tien jaar bijna verdubbeld. De vrijheid en het ondernemerschap spreekt mensen aan. De tijd van vaste banen lijkt voorbij. Het stijgende aantal zzp’ers biedt kansen. Welke? Lees meer »

Wereld Back-updag

Wereld Back-updag is op 31 maart, de dag vóór de internationale dag van de grapjes. Dat is niet toevallig. Het herinnert mensen eraan dat ze zich niet in de maling moeten laten nemen in de digitale wereld. Als je computer of smartphone het begeeft, dan wil je niet dat alle bestanden verloren gaan. Daarom is een back-up van cruciaal belang. Lees meer »

Fit als ondernemer? Dat doe je zo!

Het internet staat er vol mee, blogs en video’s van mensen die een gezonde leefstijl promoten. De een kiest voor elke dag sporten, de ander voor een specifiek dieet. Ook de mentale gezondheid staat steeds vaker centraal. Productiviteit en discipline komen daarin terug, maar dat is lang niet alles. Ook tijd met vrienden en familie is belangrijk. En vlak rust niet uit; af en toe is het heel gezond om lekker te niksen. Lees meer »

Doe jij al aan nazorg?

De nazorgmodules zijn beschikbaar voor relaties die de particuliere nieuwsbrief versturen via Into M. Via onze nieuwsbrieven houd je je klanten op de hoogte van ontwikkelingen op financieel gebied. Met de Financiële APK ga je nog een stap verder. Je ondersteunt je klanten bij verschillende financiële vraagstukken en ontwikkelingen in verschillende fases van hun leven. Lees meer »

Threads is de veelbelovende vervanger van X

Threads is een veelbelovend nieuw social media platform. Het heeft qua uiterlijk en gebruiksgemak veel weg van X, het voormalige Twitter. Met dat platform gaat het al lange tijd minder goed. Meta besloot een vervanger te maken, dat werd Threads. Lees meer »