De werkdruk is bij veel mensen regelmatig erg hoog. We hebben dan de neiging om heel serieus en geconcentreerd aan de slag te gaan, zonder afleiding. Dat is natuurlijk goed, zo krijg je veel werk gedaan. Maar het is ook belangrijk om af en toe tijd en ruimte te maken voor een grapje. Lachen is het beste medicijn, ook op de werkvloer.

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren al op jonge leeftijd leren omgaan met geld. Van de wijze, financiële lessen kunnen zij nog hun hele leven plezier hebben. Daarom organiseert platform Wijzer in geldzaken al voor de twaalfde keer de Week van het geld. Dit evenement vindt plaats van 27 tot 31 maart 2023.

De ene kantoorterm is nog irritanter dan de andere. We hebben allemaal wel voorbeelden van standaard uitdrukkingen die we op kantoor horen. Als je het zo veel hoort, dan ga je het vaak zelf ook gebruiken – hoe erg je dat ook vindt.  

Bij RSI denken veel mensen aan een muisarm, maar dat is lang niet de enige vorm van RSI. De afkorting staat voor Repetitive Strain Injury. Hieronder vallen alle klachten die te maken hebben met het constant uitvoeren van dezelfde handelingen gedurende een langere tijd. Hierdoor kunnen lichaamsdelen verkrampen, pijn gaan doen of gaan tintelen.

Keuzes maken, we doen het de hele dag. We kiezen welke kleren we aandoen in de ochtend en wat we ’s avonds gaan eten. Vaak denk je hier niet eens echt over na, het zijn onbewuste keuzes. Daarnaast maken we grotere beslissingen, bijvoorbeeld over ons huis en carrière. Als ondernemer komen daar nog grote bedrijfsmatige keuzes bij. Welke koers ga je volgen? Welke stappen moet je zetten om je doelen te behalen?

In dit artikel leggen we drie verschillende mailings uit die je relatief snel en makkelijk in kunt zetten.

Je herkent het gevoel vast wel: je loopt op straat en ineens bedenk je dat je die ene collega nog moet bellen, dat je een familielid nog moet feliciteren met een belangrijke gebeurtenis of dat je straks echt niet moet vergeten om melk te halen. Er bestaan verschillende apps om dergelijke zaken te noteren, maar er is nu een nog snellere manier. Je kunt jezelf namelijk gewoon een appje sturen.

Ja, een speciale, nationale dag om je bureau op te ruimen bestaat echt! En deze dag is ook niet voor niks in januari. Met een opgeruimd bureau werken we namelijk allemaal een stuk fijner. Je raakt minder snel afgeleid, dat maakt concentreren makkelijker en daarmee ben je productiever.  

Veel mensen willen hun huis verduurzamen, maar lopen tegen verschillende problemen aan. Hoe zorg je voor financiering van verduurzamende maatregelen en hoe pak je de verduurzaming aan?

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »