Into M werkt met M-Blox. Een variëteit aan diensten die stuk voor stuk jouw marketingstrategie versterken.

Het naar een hoger plan brengen van jouw relatiebeheer rust op 4 pijlers: social media, adverteren, mailings  en marketingondersteuning. Je bepaalt zelf welke M-Blox je inzet, afhankelijk van jouw strategie of wens. Alle diensten zijn via de M-Blox-formule eenvoudig op elkaar te stapelen. Je kunt ook een totaalpakket afnemen waarin alle diensten zijn vertegenwoordigd.

m blox

Social media

Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn inmiddels gemeengoed en ideaal om met jouw huidige en nieuwe klanten te communiceren. Into M waakt over een strategische inzet van social media.
Lees meer »

Adverteren op social media

Door te adverteren op social media vergroot je je naamsbekendheid, zorg je voor een (betere) herkenbaarheid van je organisatie en kun je nieuwe klanten aan je binden.
Lees meer »

Mailings

Via digitale nieuwsbrieven kan jouw klant op een snelle manier relevante informatie opnemen. Of via een link meteen te reageren op een oproep, actie of vraag. Into M verzorgt mailings met een gegarandeerd hoge conversiewaarde.
Lees meer »

Marketingondersteuning

Een goed marketing- en communicatieplan is de basis voor succesvol ondernemen. Wij hebben de professionals en expertise in huis om deze plannen vorm te geven voor jouw bedrijf.
Lees meer »

Nieuws

Beveilig je social media simpel en snel

Linkjes met berichten als: ‘Ben jij het op dit filmpje’ of ‘je hebt een prijs gewonnen’. Veel mensen ontvangen dergelijke berichten regelmatig. Klik je op de link, dan kunnen hackers achter persoonlijke informatie komen. Onder andere de wachtwoorden van social media-accounts zijn erg gewild door hackers. Lees meer »

Afwezig met kerst? Denk aan een leuke out-of-office-mail

Voordat we kunnen genieten van het kerstdiner, moeten er vaak nog stapels taken afgerond worden. Heb je eindelijk alles afgerond, dan wil je lekker gaan genieten van je welverdiende vakantie. Toch is er nog één belangrijke taak: een goede out-of-office-mail. Lees meer »

Een extra artikel rond de feestdagen

Voor velen is het inmiddels vaste prik: in de nieuwsbrief van december plaatsen we een extra artikel met een kerstwens. Dit is het eerste artikel in de nieuwsbrief. Het is een leuke en laagdrempelige manier om extra onder de aandacht te komen bij klanten en relaties. Je kunt hen bedanken voor het afgelopen jaar en aangeven dat je in het nieuwe jaar weer voor hen klaarstaat. Lees meer »

Een kerstgroet; daarmee maak je het verschil

Met een kerstgroet of nieuwjaarswens tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het is een fijne manier om je waardering te tonen aan je klanten en relaties. Lees meer »

Een goede portretfoto maak je zo

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het is een oud gezegde, maar het klopt nog steeds helemaal. Foto’s zijn ontzettend belangrijk. Tegenwoordig is er heel veel informatie te vinden, zeker op internet. Een goede foto springt eruit en trekt de aandacht van de lezers. Zo kun je jouw content onderscheiden van anderen. Lees meer »

Nieuw in WhatsApp: kanalen

Via kanalen kunnen personen en organisaties makkelijk updates versturen naar hun volgers. Het gaat om tekst, foto’s, video’s, stickers en peilingen. Gebruikers van WhatsApp kunnen kanalen die zij willen volgen makkelijk selecteren door te zoeken op hobby’s, sportteams en lokale instellingen. Als abonnee van een bepaald kanaal kun je geen berichten sturen, je kunt alleen reageren op berichten door middel van emoji’s. Lees meer »

Vergrijzing: wat betekent dat voor de markt?

Vergrijzing is een terugkerend thema in de wereld. De bevolking wordt steeds ouder. Over tien jaar is één op de vier Nederlanders 65-plusser. Dat heeft gevolgen voor maatschappelijke zaken zoals de gezondheidszorg, maar ook voor de economie. Lees meer »

Het Nationale Social Media Onderzoek 2023

Steeds meer 40-plussers zijn sociale media gaan gebruiken. Dat blijkt uit het Nationale Social Media Onderzoek. Dit is een jaarlijks terugkomend onderzoek naar het social media gebruik van de Nederlandse bevolking. Het onderzoek geeft inzicht in het gebruik van social media door mensen boven de 15 jaar. Lees meer »

Into M introduceert nazorgmodules

Via onze nieuwsbrieven houd je je klanten op de hoogte van ontwikkelingen op financieel gebied. Met de Financiële APK ga je nog een stap verder. Je ondersteunt je klanten met verschillende financiële vraagstukken en ontwikkelingen in verschillende fases van hun leven. Lees meer »