Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube. Social media zijn haast niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Bijna iedereen gebruikt social media om met elkaar in contact te komen en te communiceren. Maar ook om mooie momenten te delen of informatie te vergaren. Voor jou als ondernemer is social media ideaal om in contact te komen met jouw klanten, contact te onderhouden en om nieuwe klanten aan je te binden.

intom social media m blox

Into M ondersteunt je bij de inzet van social media. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn veelgebruikte manieren om met jouw huidige en nieuwe klanten te communiceren. Into M zorgt voor een strategische inzet van social media. Je communiceert gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten. Daarnaast kun je met jouw deskundigheid klanten binden. Bijvoorbeeld door ze te wijzen op de gevolgen van een wetswijziging. Een manier van meedenken die jouw klant zal waarderen.

Social media zijn ook een bron van informatie. Ook jouw klanten kondigen via social media bepaalde gebeurtenissen aan. Steeds vaker gaan met ‘ja’ beantwoorde huwelijksverzoeken meteen op social media. Wordt de zoektocht naar een nieuwe auto gedeeld via Twitter of aangekondigd dat een nieuwe baan is gevonden!!!

Geef jouw volgers een kijkje in de ‘keuken’. Ook daarin is social media een mooie aanvulling. Collega’s die een opleiding afronden, een bedankje van een klant of een collega die al 25 jaar bij je in dienst is. Je volgers vinden dit leuk om te weten. Zorg jij voor een mooie foto dan zorgen wij voor een aansprekende post.

 

Bekijk ook onze andere M-blox:

Adverteren op social media Mailings Marketingondersteuning

Nieuws

Een vrolijke vakantiemail

Vakantie zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Even het werk en de dagelijkse taken loslaten en heerlijk genieten van de zon. Dat geeft ook ruimte om na te denken. Hoe ging het eerste half jaar van 2024? En wat zijn de plannen voor de komende maanden? Lees meer »

Het is Wereld Drop Dag; wie trakteer jij?

Op 12 april is het zover: Wereld Drop Dag. Ze verzinnen tegenwoordig ook overal een nationale of internationale dag voor. Wereld Drop Dag is een uitgelezen moment om je collega’s, vrienden of familie eens te trakteren op dit heerlijke snoepgoed. Lees meer »

De kracht van afbeeldingen

Mensen worden online overladen met informatie. Alles lezen is onmogelijk, daarom maakt ons brein – soms bewust, maar vaak ook onbewust – een selectie. De afbeelding is een belangrijke factor waarop mensen beslissen een artikel wel of niet te lezen. Dat maakt de afbeelding een waardevol onderdeel van het artikel. Lees meer »

Stijgend aantal zzp’ers biedt kansen

Het aantal zelfstandigen zonder personeel is de afgelopen tien jaar bijna verdubbeld. De vrijheid en het ondernemerschap spreekt mensen aan. De tijd van vaste banen lijkt voorbij. Het stijgende aantal zzp’ers biedt kansen. Welke? Lees meer »

Wereld Back-updag

Wereld Back-updag is op 31 maart, de dag vóór de internationale dag van de grapjes. Dat is niet toevallig. Het herinnert mensen eraan dat ze zich niet in de maling moeten laten nemen in de digitale wereld. Als je computer of smartphone het begeeft, dan wil je niet dat alle bestanden verloren gaan. Daarom is een back-up van cruciaal belang. Lees meer »

Fit als ondernemer? Dat doe je zo!

Het internet staat er vol mee, blogs en video’s van mensen die een gezonde leefstijl promoten. De een kiest voor elke dag sporten, de ander voor een specifiek dieet. Ook de mentale gezondheid staat steeds vaker centraal. Productiviteit en discipline komen daarin terug, maar dat is lang niet alles. Ook tijd met vrienden en familie is belangrijk. En vlak rust niet uit; af en toe is het heel gezond om lekker te niksen. Lees meer »

Doe jij al aan nazorg?

De nazorgmodules zijn beschikbaar voor relaties die de particuliere nieuwsbrief versturen via Into M. Via onze nieuwsbrieven houd je je klanten op de hoogte van ontwikkelingen op financieel gebied. Met de Financiële APK ga je nog een stap verder. Je ondersteunt je klanten bij verschillende financiële vraagstukken en ontwikkelingen in verschillende fases van hun leven. Lees meer »

Threads is de veelbelovende vervanger van X

Threads is een veelbelovend nieuw social media platform. Het heeft qua uiterlijk en gebruiksgemak veel weg van X, het voormalige Twitter. Met dat platform gaat het al lange tijd minder goed. Meta besloot een vervanger te maken, dat werd Threads. Lees meer »

Jouw bedrijf makkelijk vindbaar via Google? Zo regel je dat!

Even Googlen, we doen het bijna automatisch wanneer we op zoek zijn naar informatie. Er is ontzettend veel informatie online beschikbaar en dat is handig. Zoek je naar een fietsenmaker in de buurt, dan voorziet Google je van een lijstje met bedrijven. Ook jouw bedrijf is waarschijnlijk aan Google toegevoegd. Vaak gaat dit automatisch, bijvoorbeeld omdat een bedrijf ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Lees meer »