Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube. Social media zijn haast niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Bijna iedereen gebruikt social media om met elkaar in contact te komen en te communiceren. Maar ook om mooie momenten te delen of informatie te vergaren. Voor jou als ondernemer is social media ideaal om in contact te komen met jouw klanten, contact te onderhouden en om nieuwe klanten aan je te binden.

intom social media m blox

Into M ondersteunt je bij de inzet van social media. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn veelgebruikte manieren om met jouw huidige en nieuwe klanten te communiceren. Into M zorgt voor een strategische inzet van social media. Je communiceert gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten. Daarnaast kun je met jouw deskundigheid klanten binden. Bijvoorbeeld door ze te wijzen op de gevolgen van een wetswijziging. Een manier van meedenken die jouw klant zal waarderen.

Social media zijn ook een bron van informatie. Ook jouw klanten kondigen via social media bepaalde gebeurtenissen aan. Steeds vaker gaan met ‘ja’ beantwoorde huwelijksverzoeken meteen op social media. Wordt de zoektocht naar een nieuwe auto gedeeld via Twitter of aangekondigd dat een nieuwe baan is gevonden!!!

Geef jouw volgers een kijkje in de ‘keuken’. Ook daarin is social media een mooie aanvulling. Collega’s die een opleiding afronden, een bedankje van een klant of een collega die al 25 jaar bij je in dienst is. Je volgers vinden dit leuk om te weten. Zorg jij voor een mooie foto dan zorgen wij voor een aansprekende post.

 

Bekijk ook onze andere M-blox:

Adverteren op social media Mailings Marketingondersteuning

Nieuws

Het Nationale Social Media Onderzoek 2023

Steeds meer 40-plussers zijn sociale media gaan gebruiken. Dat blijkt uit het Nationale Social Media Onderzoek. Dit is een jaarlijks terugkomend onderzoek naar het social media gebruik van de Nederlandse bevolking. Het onderzoek geeft inzicht in het gebruik van social media door mensen boven de 15 jaar. Lees meer »

Into M introduceert nazorgmodules

Via onze nieuwsbrieven houd je je klanten op de hoogte van ontwikkelingen op financieel gebied. Met de Financiële APK ga je nog een stap verder. Je ondersteunt je klanten met verschillende financiële vraagstukken en ontwikkelingen in verschillende fases van hun leven. Lees meer »

Dit is waarom je regelmatig de geschiedenis van je browser moet wissen

De openingstijden van een restaurant, dat leuke kledingstuk van een vriendin of de allernieuwste gadget. Willen we ergens meer over weten? ‘Ik ga het even Googlen.’ In heel veel gevallen gaat je zoekopdracht in Google, of een andere zoekmachine, over onschuldige informatie. Lees meer »

Berichten in WhatsApp aanpassen

Heb je een foutje gemaakt of wil je bij nader inzien de toon van een bericht toch wat anders neerzetten, dat kan! WhatsApp krijgt een nieuwe functie waarmee je verstuurde berichten kunt bewerken. Lees meer »

Reacties op de nieuwsbrief

Als ontvangers de mail met de nieuwsbrief beantwoorden, dan komt dit bericht uiteraard in je mailbox terecht. Alleen het bericht maakt een kleine omweg. Hierdoor kan het mailadres of het onderwerp van de mail op spam lijken. Het is belangrijk om te weten hoe dit werkt, want dan weet je waar je moet letten als je een reactie krijgt op je nieuwsbrief. Lees meer »

Nationale Offline Dag

Internet heeft zowel ons privéleven als ons werkende leven compleet veranderd. Communicatie via digitale kanalen gaat veel makkelijker en sneller. Maar die snelheid heeft ook een keerzijde. Alle meldingen en berichtjes geven een enorme hoeveelheid prikkels die ons brein moet verwerken. Dat is soms lastig, zeker op drukke dagen. Dan liggen stress en vermoeidheid op de loer. Lees meer »

Kijk uit voor hackers op je zakelijke Facebookpagina

Internetoplichters en hackers blijven nieuwe methodes zoeken om persoonsgegevens te stelen via sociale media. Sinds kort is er weer een nieuwe methode ontdekt. Daarom is het belangrijk om je zakelijke accounts op Facebook en andere sociale media extra in de gaten te houden. Lees meer »

De waarde van reviews

Naast de ouderwetse mond-tot-mondreclame zijn ook de digitale reviews tegenwoordig van onschatbare waarde. Veel consumenten bekijken eerst de reviews voordat ze een product bestellen of een dienst afnemen. Lees meer »

Aanleveren eigen artikelen veranderd

Een eigen artikel in de nieuwsbrief is een mooie aanvulling op de informatieve artikelen die Into M iedere maand verzorgt. In je eigen artikel kun je meer specifieke en persoonlijke informatie delen over jouw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van een nieuwe collega, een leuke actie omdat je een bepaald aantal jaar bestaat, een bericht over een leuke attentie die je hebt gekregen van een tevreden klant of een beschrijving van successen die je hebt behaald. Lees meer »