Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube. Social media zijn haast niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Bijna iedereen gebruikt social media om met elkaar in contact te komen en te communiceren. Maar ook om mooie momenten te delen of informatie te vergaren. Voor jou als ondernemer is social media ideaal om in contact te komen met jouw klanten, contact te onderhouden en om nieuwe klanten aan je te binden.

intom social media m blox

Into M ondersteunt je bij de inzet van social media. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn veelgebruikte manieren om met jouw huidige en nieuwe klanten te communiceren. Into M zorgt voor een strategische inzet van social media. Je communiceert gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten. Daarnaast kun je met jouw deskundigheid klanten binden. Bijvoorbeeld door ze te wijzen op de gevolgen van een wetswijziging. Een manier van meedenken die jouw klant zal waarderen.

Social media zijn ook een bron van informatie. Ook jouw klanten kondigen via social media bepaalde gebeurtenissen aan. Steeds vaker gaan met ‘ja’ beantwoorde huwelijksverzoeken meteen op social media. Wordt de zoektocht naar een nieuwe auto gedeeld via Twitter of aangekondigd dat een nieuwe baan is gevonden!!!

Geef jouw volgers een kijkje in de ‘keuken’. Ook daarin is social media een mooie aanvulling. Collega’s die een opleiding afronden, een bedankje van een klant of een collega die al 25 jaar bij je in dienst is. Je volgers vinden dit leuk om te weten. Zorg jij voor een mooie foto dan zorgen wij voor een aansprekende post.

 

Bekijk ook onze andere M-blox:

Adverteren op social media Mailings Marketingondersteuning

Nieuws

Humor op kantoor

De werkdruk is bij veel mensen regelmatig erg hoog. We hebben dan de neiging om heel serieus en geconcentreerd aan de slag te gaan, zonder afleiding. Dat is natuurlijk goed, zo krijg je veel werk gedaan. Maar het is ook belangrijk om af en toe tijd en ruimte te maken voor een grapje. Lachen is het beste medicijn, ook op de werkvloer. Lees meer »

Week van het geld

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren al op jonge leeftijd leren omgaan met geld. Van de wijze, financiële lessen kunnen zij nog hun hele leven plezier hebben. Daarom organiseert platform Wijzer in geldzaken al voor de twaalfde keer de Week van het geld. Dit evenement vindt plaats van 27 tot 31 maart 2023. Lees meer »

Wat is de meest irritante kantoorterm?

De ene kantoorterm is nog irritanter dan de andere. We hebben allemaal wel voorbeelden van standaard uitdrukkingen die we op kantoor horen. Als je het zo veel hoort, dan ga je het vaak zelf ook gebruiken – hoe erg je dat ook vindt.   Lees meer »

Internationale RSI-dag

Bij RSI denken veel mensen aan een muisarm, maar dat is lang niet de enige vorm van RSI. De afkorting staat voor Repetitive Strain Injury. Hieronder vallen alle klachten die te maken hebben met het constant uitvoeren van dezelfde handelingen gedurende een langere tijd. Hierdoor kunnen lichaamsdelen verkrampen, pijn gaan doen of gaan tintelen. Lees meer »

3 tips om meer bewuste keuzes te maken

Keuzes maken, we doen het de hele dag. We kiezen welke kleren we aandoen in de ochtend en wat we ’s avonds gaan eten. Vaak denk je hier niet eens echt over na, het zijn onbewuste keuzes. Daarnaast maken we grotere beslissingen, bijvoorbeeld over ons huis en carrière. Als ondernemer komen daar nog grote bedrijfsmatige keuzes bij. Welke koers ga je volgen? Welke stappen moet je zetten om je doelen te behalen? Lees meer »

Extra mailings

In dit artikel leggen we drie verschillende mailings uit die je relatief snel en makkelijk in kunt zetten. Lees meer »

Vanaf nu kun je hersenspinsels naar jezelf WhatsAppen

Je herkent het gevoel vast wel: je loopt op straat en ineens bedenk je dat je die ene collega nog moet bellen, dat je een familielid nog moet feliciteren met een belangrijke gebeurtenis of dat je straks echt niet moet vergeten om melk te halen. Er bestaan verschillende apps om dergelijke zaken te noteren, maar er is nu een nog snellere manier. Je kunt jezelf namelijk gewoon een appje sturen. Lees meer »

9 januari: dé nationale dag om je bureau op te ruimen

Ja, een speciale, nationale dag om je bureau op te ruimen bestaat echt! En deze dag is ook niet voor niks in januari. Met een opgeruimd bureau werken we namelijk allemaal een stuk fijner. Je raakt minder snel afgeleid, dat maakt concentreren makkelijker en daarmee ben je productiever.   Lees meer »

Verduurzaming vergemakkelijken met Positief Wonen

Veel mensen willen hun huis verduurzamen, maar lopen tegen verschillende problemen aan. Hoe zorg je voor financiering van verduurzamende maatregelen en hoe pak je de verduurzaming aan? Lees meer »