De kerstperiode is een goed moment om extra onder de aandacht te komen bij je klanten en relaties. Je kunt hen bedanken voor het afgelopen jaar en aangeven dat je ook in het nieuwe jaar weer voor hen klaarstaat. De nieuwsbrieven die we rond de feestdagen versturen, voorzien we daarom van een leuke kerstboodschap. Dit plaatsen we in een artikel bovenaan de nieuwsbrief. Uiteraard voegen we ook een feestelijke afbeelding toe.

In consumentennieuwsbrief wensen we de lezers fijne feestdagen. Deze nieuwsbrief versturen we op 15 december. In de zakelijke nieuwsbrief, die we op 4 januari versturen, wensen we lezers een mooi 2023.

Personaliseren

Het is mogelijk om dit kerstartikel te personaliseren met een eigen tekst of afbeelding. Dit maakt de nieuwsbrief nog persoonlijker. Je kunt bijvoorbeeld een leuke teamfoto maken in kerstsferen of de namen van je teamleden toevoegen aan de tekst in het artikel.

Wil je een wijziging aanbrengen in het kerstartikel? Geef dit dan op tijd aan ons door. Voor de consumentennieuwsbrief kan het tot 9 december, voor de zakelijke nieuwsbrief tot 30 december.

Kerstgroet

Daarnaast kun je ook een kerstgroet laten versturen door Into M. De kerstgroet versturen we dan in een losse mail, dus niet in de nieuwsbrief. Je kunt je kerstgroet helemaal zelf vormgeven. Lukt het niet om dit nog voor de kerst te regelen, dan kun je ook kiezen voor een nieuwjaarsgroet. Het effect is bijna hetzelfde. Wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »