Vakantie zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Even het werk en de dagelijkse taken loslaten en heerlijk genieten van de zon. Dat geeft ook ruimte om na te denken. Hoe ging het eerste half jaar van 2024? En wat zijn de plannen voor de komende maanden?

Kom extra onder de aandacht

Het is ontzettend belangrijk om onder de aandacht van je klanten te komen als zij plannen maken voor de toekomst. Zo weten zij jou te vinden op belangrijke momenten.

Maar hoe kom je extra onder de aandacht van je klanten? Bijvoorbeeld door een leuke vakantiemail aan het begin van de zomervakantie. Je kunt je klanten bijvoorbeeld een fijne vakantie wensen door middel van een leuke foto van je team. Dat maakt het ook meteen persoonlijk. Of je kiest bijvoorbeeld voor een grappig gifje.

Persoonlijke boodschap

Het is belangrijk om de boodschap af te stemmen op de ontvangers van het bericht. De tekst naar je zakelijke relaties is misschien anders dan de boodschap naar particuliere relaties.

Informeer je klanten op tijd

Zo’n vakantiemail is ook meteen een goed moment om eventuele aangepaste openingstijden door te geven aan je klanten. Voor hen is het ook fijn om op tijd geïnformeerd te worden over bijvoorbeeld afwijkingen in de openingstijden.

Extra tip: verstuur nooit alleen een foto via de mail, maar zorg altijd voor een korte tekst erbij. Een e-mail met alleen een foto wordt sneller als spam gezien.

Meer weten

Het duurt nog even voordat het zomer is, maar het is goed om nu al na te denken over een eventueel vakantiebericht. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het bedenken, ontwerpen en versturen van je vakantiemail.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »