Met een kerst- of nieuwjaarswens via de mail kun je op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht komen bij je klanten. Een mooie of grappige wens tovert een gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je klanten en relaties in de donkere dagen voor kerst.

Waardering

Waarom is een kerstgroet belangrijk? Aan het einde van het jaar blikken veel mensen terug op het afgelopen jaar en kijken zij vooruit naar het jaar dat komen gaat. Het is belangrijk in die periode van het jaar onder de aandacht te blijven van je klanten. Zo denken zij ook in het nieuwe jaar weer aan jou als ze vragen hebben over hun financiën.

Bovendien geeft een kerstgroet je klanten een gevoel van waardering, dat is natuurlijk altijd fijn in deze tijd.

Hoe werkt het?

Weet je niet waar je moet beginnen met het maken van een kerstgroet? Geen zorgen, we kunnen je hierbij helpen. Geef op tijd aan ons door dat je een kerstgroet wil versturen, dan maken wij het voor je in orde.

Maak het persoonlijk

Een aantal zaken om op voorhand al rekening mee te houden: een persoonlijke kerstgroet doet het altijd beter dan een standaard afbeelding en tekst. Denk bijvoorbeeld aan een teamfoto in kerstsferen die je naar je klanten kunt versturen bij de kerstgroet. Ook kun je je kerstgroet persoonlijk maken door af te sluiten met de namen van je teamleden.

Kijk naar de doelgroep

Daarnaast is het belangrijk om je kerstgroet af te stemmen op je beoogde doelgroep. Naar je particuliere relaties verstuur je misschien een andere tekst dan naar je zakelijke relaties. De inhoud van de tekst en de tone-of-voice kunnen per doelgroep verschillen.

Heb je geen mogelijkheid om een kerstgroet te versturen? Dan kun je ook kiezen voor een nieuwjaarsgroet. Dit heeft hetzelfde resultaat.

Meer weten

Wil je meer informatie over het versturen van een kerst- of nieuwjaarsgroet? Neem gerust contact met ons op.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »