Je herkent het gevoel vast wel: je loopt op straat en ineens bedenk je dat je die ene collega nog moet bellen, dat je een familielid nog moet feliciteren met een belangrijke gebeurtenis of dat je straks echt niet moet vergeten om melk te halen. Er bestaan verschillende apps om dergelijke zaken te noteren, maar er is nu een nog snellere manier. Je kunt jezelf namelijk gewoon een appje sturen.

Hoe werkt het?

Deze nieuwe functie werd eind november aangekondigd en is bij de laatste update van WhatsApp doorgevoerd. Als je nu rechtsonder op de groene knop drukt om je contactenlijst te zien, dan sta je zelf bovenaan de lijst. Zo kun je eenvoudig een chatgesprek met jezelf starten.

Is dit bij jou niet het geval? Dan moet je nog even de nieuwste update van WhatsApp downloaden en installeren. Dit kan makkelijk via de Google Play Store of de Apple Store.

Alles op een rij

Met deze nieuwe functie volgt WhatsApp andere chatdiensten, zoals Slack, waar het al langer mogelijk is om een chatbericht naar jezelf te sturen.

Voor veel mensen is dit een ideale manier om korte overzichtjes zoals boodschappenlijstjes of hersenspinsels op te schrijven. Zo raak je alle losse ideeën en to do’s die door je hoofd spoken niet meer kwijt, maar verzamel je alles in één chat.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »