Een RSS-feed is een makkelijke manier om het nieuws op je website altijd up- to-date te houden. Door een kleine aanpassing aan je website, kun je nieuwsberichten automatisch laten zien op je website. Zo hebben je klanten en andere websitegebruikers altijd toegang op de meest actuele informatie.

Into M heeft ook een RSS-feed. Hierin vind je altijd de meest actuele nieuwsberichten die ook in de nieuwsbrief verschijnen.

Afbeeldingen weer zichtbaar

We merkten de laatste tijd dat de afbeeldingen niet altijd goed werden weergegeven in de RSS-feed op een website. Daar hebben we nu een oplossing voor gevonden. Als het goed is, worden de afbeeldingen nu wel zichtbaar op de website. De afbeelding is namelijk een belangrijk onderdeel van het artikel, het trekt de aandacht van lezers.

Gebruik jij de RSS-feed van Into M? Check dan even of de nieuwsberichten met afbeeldingen nu goed worden geladen. Dan weten we zeker dat alle problemen opgelost zijn. Mocht je toch nog iets opmerkelijks zien in de feed, neem dan even contact met ons op.

Meer weten over de RSS-feed?

Maak je nog geen gebruik van onze RSS-feed en wil je er meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing voor jou.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »