Veel mensen willen hun huis verduurzamen, maar lopen tegen verschillende problemen aan. Hoe zorg je voor financiering van verduurzamende maatregelen en hoe pak je de verduurzaming aan?

Voor de financiering ben je natuurlijk zelf aan zet. Door gebruik te maken van de diensten van Into M kun je klanten informeren over de mogelijkheden. Een derde partij, Positief Wonen, kan helpen bij de uitvoering van verduurzamende maatregelen.

Financiering

Voor verduurzamende maatregelen zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Jij kunt klanten het beste adviseren over de financiële mogelijkheden. Into M besteedt ook regelmatig aandacht aan verduurzaming in de nieuwsbrief. Via de rapportages kun je zien welke kanten hierin geïnteresseerd zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat je dienstverlening optimaal aansluit bij de wensen van de klant.

Aanpak en uitvoering

Maar hoe voer je de verduurzaming van je huis uit? Dat is voor veel mensen een ingewikkelde opgave. Daarin kan Positief Wonen helpen. Het bedrijf inventariseert de mogelijkheden en zorgt voor een persoonlijk advies, gericht op de wensen van de klant. Tijdens de uitvoering van werkzaamheden zijn zij het centrale aanspreekpunt. Daarna zorgen zij voor de aanvraag van de ISDE-subsidie en een nieuw energielabel. Kortom; Positief Wonen ontzorgt de klant volledig als het aankomt op verduurzamen.

Positief Wonen werkt samen met verschillende assurantiekantoren. Het bedrijf kan je klanten voorzien van verduurzaamadvies om hun droomhuis te realiseren. Wil jij de mogelijkheden van een samenwerking met Positief Wonen bekijken? Check dan eens de website, postiefwonen.nl.

Into M ondersteunt jouw organisatie met:

De inzet van social media

Communiceer gericht met klanten over (nieuwe) producten of diensten.

Meer info »

Adverteren op social media

Genereer aandacht door te adverteren via social media.

Meer info »

Prettig leesbare mailings

Digitale nieuwsbrieven met gevarieerde onderwerpen voor jouw bedrijf.

Meer info »

Marketing­­ondersteuning

Vormgeven van een goed marketing- en communicatieplan.

Meer info »