WhatsApp biedt binnenkort ondersteuning op vier verschillende apparaten tegelijk. Er is dan geen internetverbinding met een telefoon meer nodig om WhatsApp Web te gebruiken. Dat vergemakkelijkt ook het zakelijk gebruik van WhatsApp.

Ondersteuning van WhatsApp op verschillende apparaten vergemakkelijkt het werken met de chatdienst. Facebook, het bedrijf achter WhatsApp, was er al langere tijd mee bezig. Het bleek technisch ingewikkeld om WhatsApp berichten ook te synchroniseren op andere apparaten als er geen verbinding is met een telefoon. Nu is de verbinding met een telefoon nog noodzakelijk om gebruik te maken van WhatsApp Web. In de toekomst hoeft dat dus niet meer.

App voor iPad

Daarnaast werkt WhatsApp ook aan een app voor de iPad. Op dit moment is deze er nog niet. Je kunt WhatsApp op de iPad alleen gebruiken via WhatsApp Web.

Zakelijk gebruik

De mogelijkheid om WhatsApp op verschillende apparaten te gebruiken, vergemakkelijkt ook het zakelijk gebruik. Steeds meer bedrijven gebruiken de chatdienst ook voor klantcontact. Het is een snelle en makkelijke manier van communiceren. Deze nieuwe functie versterkt dat.

Documenten

NIEUWSBRIEF

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                    

Go to top